HI- og LO-innstillinger

Hodetelefonene har to volumsinnstillinger: HI og LO. Disse innstillingene kontrollerer kun volumnivået for lyd, og har ikke innvirkning på støyreduksjonsfunksjonen.

Dersom du kun ønsker å justere støyreduksjonen, setter du enheten på HI eller LO. Hodetelefonene skal da ikke kobles til en lydkilde.

For å lytte til lyd velger du LO-innstillingen. Deretter justerer du volumet på lydkilden. Ønsker du mer volum, kan du prøve HI-innstillingen. Først skrur du ned volumet på lydkilden, så bytter du til HI. Til slutt justerer du volumet på lydkilden igjen.

Du kan benytte hodetelefonene sammen med en rekke lydkilder, for eksempel underholdningssystemer på fly, CD/DVD/MP3-spillere, stasjonære eller bærbare datamaskiner samt hjemmestereoanlegg.