Jeg vet ikke hva nettverkspassordet er

Prøv følgende for å løse dette problemet:

• Undersøk dokumentasjonen som fulgte med ruteren, for eksempel en brukerveiledning for selve ruteren eller papirer fra Internett-leverandøren din. Under første konfigurasjon av ruteren kan passordet ha blitt skrevet ned i ett av disse dokumentene.
  • Finn ut om passordet til nettverket er skrevet på baksiden eller undersiden av Wi-Fi-ruteren. Produsenten av ruteren kan ha trykt et standardpassord på produktetiketten. Hvis standardinnstillingene for ruteren aldri har blitt endret, skal dette passordet gi tilgang til det trådløse nettverket.