Tilkobling av Bluetooth®-dokk

Gjelder for:

med bose® sounddock® 10 bluetooth® dock får du trådløs bluetooth®-tilkobling til sounddock 10 digital music system. når du har koblet til dette tilbehøret, kan du lytte til stereomusikk med fyldig lyd av høy kvalitet fra telefonen din via bluetooth®. for å få den tiltenkte ytelsen må den bluetooth®-aktiverte stereomusikktelefonen støtte bluetooth® a2dp (advanced audio distribution profile). følg disse trinnene for å koble til bluetooth®-dokken:

Koble strømledningen på SoundDock 10-systemet fra strømuttaket

Løft opp den bakre kanten på den universelle dokkadapteren og ta den ut av dokken. Det kan hende du må bruke et tynt, ikke-metallisk redskap som du setter inn i sporet for å få løftet opp den bakre kanten

Trykk på utløserknappen til høyre og løft opp høyre side av dokken for å ta den ut. Det er en liten fordypning i knappen hvis du må bruke en penn til å trykke knappen langt nok inn til å løse ut dokken helt

skyv venstre ende av bluetooth®-dokken (selges separat) inn i åpningen på dokken

Trykk ned høyre side av dokken til den låses på plass