TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Fjernkontrollen kan ikke brukes til å styre iPod-enheten

Hvis du ikke lenger kan bruke fjernkontrollen til å styre iPod-enheten som er dokket:

Ta iPod- eller iPhone®-enheten ut fra dokken og sett den tilbake igjen. Ta iPod- eller iPhone®-enheten ut fra dokken, vent i 60 sekunder og prøv å sette den tilbake igjen. Kontroller at det er god tilkobling til kontakten. Det kan være at du må forsøke denne prosedyren flere ganger

Kontroller at det integrerte lydprogrammet kjører. En iPod videresender kun fjernkontrollkommandoer til den interne spilleren, ikke til eventuelle tredjepartsapper som kjører. Hvis du trykker på spill av/pause mens du strømmer lyd fra for eksempel Pandora, kan det føre til at iPod-enheten skifter over til sin egen musikk og begynner å spille

Utfør en tilbakestilling av kontrollkonsollen:

slå av kontrollkonsollen og trykk på og hold nede på/av-knappen på konsollen i fem sekunder.

når det røde lyset slukkes, slipper du på/av-knappen og tester systemet på nytt.

Tilbakestill iPod- eller iPhone-enheten. Det kan ha oppstått en feil med iPod- eller iPhone-enheten, slik at den må tilbakestilles. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til nettstedet for Apple kundestøtte

Merk: Hvis du tilbakestiller iPod-enheten, gjenopprettes standardinnstillingene for tidsstyring av bakgrunnslyset, lysstyrke, equalizer, blandet avspilling og repetisjon.