iPod®-feilsøking

iPod-enheten lades ikke når den er dokket. Hva skal jeg gjøre?

Prøv dette:

• Hvis iPod-enheten har et beskyttelsesdeksel eller -etui, tar du det av og setter i enheten på nytt. Det kan hende iPod-enheten ikke er satt inn riktig i dokken, noe som kan forhindre at den lades
  • Prøv å sette i iPod-enheten på nytt. Se Apples kundestøtte for modellen du har når du skal gjøre dette
  • Tilbakestill SoundDock-systemet. Slå av systemet, ta ut strømledningen og vent i 60 sekunder før du setter den inn igjen. Se om iPod-enheten lades når systemet er koblet til strøm igjen.

iPod-enheten passer ikke i SoundDock-systemet. Må jeg ha en annen innsats?

• Hvis iPod-enheten har et beskyttelsesdeksel eller -etui, må du ta det av. Hvis du dokker iPod-enheten med et deksel eller etui, vil den ikke passe, og det kan også føre til at du ikke får noe lyd

Jeg får ikke dokket min 4. generasjons iPod touch®. Hvorfor ikke?

4. generasjons iPod touch har en smalere åpning på dokkontakten enn andre iPod-/iPhone-modeller, noe som kan gjøre det vanskeligere å sette i og ta ut dokkingprodukter både fra Bose® og andre produsenter.

Følg disse trinnene for å dokke 4. generasjons iPod touch på riktig måte:

Før du begynner

• Kontroller at det ikke finnes rusk eller andre ting som blokkerer åpningen på dokkontakten på iPod touch
  • Koble ladekabelen fra Apple® til iPod-enheten, og koble den fra igjen. Gjør dette et par ganger for å kontrollere at det ikke er feil på tilkoblingen. Hvis du har problemer med tilkoblingen, må du ikke prøve å sette enheten i dokken på Bose-systemet. Kontakt Apple hvis du vil ha mer hjelp

Dokking av iPod

• Sett iPod touch rett ned på dokkontakten. Det kan være at du må lirke litt fra side til side og trykke hardt for å få enheten ned på kontakten på Bose-dokken. iPod touch aktiveres så snart den er riktig tilkoblet. Etter et par slike forsiktige innsettinger blir tilkoblingen mest sannsynlig løsere, slik at det blir lettere å sette iPod touch i dokken

Fjerning av iPod

• iPod touch sitter fastere i dokken enn andre produkter. For å unngå å skade Bose-systemet eller iPod-enheten når du tar den ut av dokken, må du dra iPod touch forsiktig av dokkontakten i en oppoverrettet bevegelse uten å dra den bort fra fronten av Bose-dokken.

Flere tips

• Hvis iPod-enheten har et beskyttelsesdeksel eller -etui, må du ta det av. Et beskyttelsesdeksel eller -etui kan gjøre at iPod-enheten ikke kan settes riktig på plass i dokken. Når du tar av dekselet, passer iPod-enheten i dokken når du bruker den medfølgende innsatsen
  • Vinkle iPod touch litt bakover mot SoundDock-systemet for å få den lettere på plass i dokken
  • Hvis iPod-enheten er vinklet for mye forover, blir det vanskelig å sette den i dokken