iPod®-feilsøking

iPod-enheten lades ikke når den er dokket. Hva skal jeg gjøre?

Prøv dette:

• Fjern beskyttelsesetuiet eller dekselet fra iPod-enheten
  • Prøv å tilbakestille iPod-enheten. Se Apples kundestøtte for modellen du har når du skal gjøre dette
  • Tilbakestill SoundDock-systemet. Koble strømmen fra systemet i 60 sekunder. Ta ut batteriet. Koble til systemet uten batteri og se om iPod-enheten begynner å lade

iPod-enheten passer ikke i SoundDock-systemet. Må jeg ha en annen innsats?

• Hvis iPod-enheten har et beskyttelsesdeksel eller -etui, må du ta det av. Hvis du dokker iPod-enheten med et deksel eller etui, vil den ikke passe, og det kan også føre til at du ikke får noe lyd