90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Statusindikatorenes betydning

Forsiden av høyttaleren har en rekke indikatorer som viser høyttalerstatusen. Lys under indikatorene lyser i henhold til høyttalerstatus.

Lysene er (fra venstre mot høyre):

Wi-Fi®-indikator

Bluetooth®-indikator

AUX-indikator

SoundTouch-indikator

Indikatorlampe for SoundTouch 10

Wi-Fi-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvittSøker etter Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig hvitt (dimmet)Strømsparingsmodus og tilkoblet til et Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig hvitt (klart)Høyttaleren er på og tilkoblet et Wi-Fi-nettverk
Lyser kontinuerlig gultHøyttaleren er i konfigureringsmodus
Blinker gultFrakoblet et Wi-Fi-nettverk
AvNettverk deaktivert

Bluetooth-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker blåttKlar for tilkobling
Blinker hvittKobler til
Lyser kontinuerlig hvittTilkoblet

AUX-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Lyser kontinuerlig hvittHøyttaleren er klar for å spille av innhold fra en mobilenhet
AvIngen AUX-tilkobling oppdaget

SoundTouch-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvittKobler til SoundTouch-appen
Lyser kontinuerlig hvittSpiller av lyd fra SoundTouch-appen
Lyser kontinuerlig gult
  • Høyttaler, kilde eller stasjon er utilgjengelig
  • Forhåndsinnstillingen er tom eller ugyldig