Lytting på enhet via ekstrainngang

Du kan bruke SoundLink® Air-systemet for å lytte til en hvilken som helst lydenhet som ikke kan kobles til den 3,5 mm AUDIO IN-utgangen på bakpanelet.

Sett den 3,5 mm lydkabelpluggen fra den eksterne enheten inn i AUDIO IN-kontakten på baksiden av Bose®-systemet

Still inn volumet til lydenheten litt under maksimalt nivå

Trykk på AUX på fjernkontrollen. AUX-indikatoren på frontpanelet lyser hvitt

AUX

AUX-indikator

Bruk volumknappene for å bestemme lydnivået

Volumknapper

Merk: SoundLink® Air-fjernkontrollen kontrollerer ingen av funksjonene til en AUX-enhet som er koblet til via AUDIO IN-kontakten.