Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Lytting til en AirPlay-kompatibel enhet

Etter at SoundLink® Air digital music system er koblet opp til en trådløs ruter, er den klar til å strømme AirPlay®-lyd når som helst. Hvis en AUX-kilde er tilkoblet og spiller av musikk når du begynner å strømme lyd fra den AirPlay-kompatible enheten, stopper denne kilden, og du vil høre AirPlay-lydstrømmen.

Slik lytter du til lyd som strømmes:

Start en musikkapp på en AirPlay-kompatibel enhet eller datamaskin. Kontroller at enheten er koblet til det samme trådløse nettverket som SoundLink® Air-systemet.

Skru volumglidebryteren ned til nedre tredjedel av skalaen for å unngå at volumet er altfor høyt.

trykk eller klikk på airplay-ikonet og velg soundlink air (eller det navnet du har gitt) på listen over tilgjengelige høyttalere

Ikon

start avspilling av musikkspor. bruk spill av/pause på fjernkontrollen til soundlink® air

Spill av/pause

knappene for å hoppe frem eller tilbake kontrollerer musikkavspillingen

Hopp frem

Hopp tilbake

Merk: For å kunne styre iTunes® eksternt gjennom fjernkontrollen til SoundLink® Air må du endre på innstillingen i menyen for iTunes-innstillinger. Slik gjør du det:

Start iTunes og åpne redigeringsmenyen

Velg Innstillinger og trykk på Enheter

Klikk på boksen ved siden av «Tillat iTunes-lydkontroll fra eksterne høyttalere»