AirPlay®-ikonets plassering når man spiller av musikkapper (video inkludert)

Ved å bruke din håndholdte iOS-enhet kan du strømme fra en hvilken som helst musikkapp. Du kan også strømme iTunes® fra en Mac®- eller Windows-maskin. Du finner AirPlay-ikonet i musikkappen eller programmet du bruker.

Trykk eller klikk på ikonet for å velge høyttalerkilde. AirPlay-ikonet finner du vanligvis øverst eller nederst i appen eller programmet du bruker, som for eksempel iTunes, Pandora® eller YouTube.