Lokalisering av MAC-adresse

Slik finner du systemets MAC-adresse:

Last ned siste versjon av Wi-Fi Setup Application, som du finner på www.bose.com/wifisetup. Versjoner som er lastet ned før 10. november 2012, kan ikke vise systemets MAC-adresse

Åpne Wi-Fi Setup Application

Når dette bildet dukker opp, kobler du systemet til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med

Når appen er ferdig med å søke etter trådløst nettverk, klikker du på hjelpemenyen øverst i vinduet og velger Systeminformasjon

Du finner MAC-adressen på systeminformasjonsskjermen