Administrering av Bluetooth®-enheter

Koble fra en Bluetooth-enhet

Åpne Bluetooth-menyen på den tilkoblede enheten, velg Bose-lydplanken, og velg deretter Disconnect (Koble fra)

Ikke velg Forget device (Glem enhet) eller lignende alternativer med mindre du ønsker å fjerne lydplanken helt fra enhetens liste over tidligere tilkoblede enheter.

Koble til en Bluetooth-enhet på nytt

Trykk på Bluetooth-knappen på fjernkontrollen. Lydplanken vil prøve å koble til den sist tilkoblede enheten. Hvis den sist tilkoblede enheten ikke blir funnet innen 30 sekunder, vil lydplanken prøve å koble til den nest sist tilkoblede enheten. Lydplanken husker de siste åtte enhetene som var koblet til den.

Når du prøver å koble til en enhet, må du kontrollere at enheten er på, at Bluetooth-funksjonen er aktivert, og at enheten ikke er mer enn 9 meter fra lydplanken.

Du kan også håndtere Bluetooth-tilkoblinger med Bose Music-appen.

Tømme listen over tidligere tilkoblede enheter

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen på fjernkontrollen i ti sekunder. Lysfeltet blinker blått to ganger for å angi at listen over Bluetooth-enheter som har vært koblet til lydplanken, er tømt.