TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Administrere innstillingen for automatisk avslåing

Timeren for automatisk avslåing sparer batteriet når høyttaleren ikke brukes. Høyttaleren slås av når lyden har stoppet, og du ikke har trykket på noen knapper på tre timer.

Du kan justere innstillingen for automatisk avslåing av høyttaleren med Bose Connect-appen:

Når appen er installert og høyttaleren er koblet til enheten din, trykker du på tannhjulsikonet (innstillinger) øverst i høyre hjørne

Velg timer for automatisk avslåing i innstillingsmenyen. Velg hvor lang tid det tar før høyttaleren automatisk slås av når høyttaleren ikke brukes