Administrere talemeldinger

Talemeldinger veileder deg gjennom Bluetooth®-sammenkoblingen, angir batterinivået og identifiserer tilkoblede enheter. Du kan tilpasse talemeldingene med knappene på høyttaleren.

Du kan enkelt administrere talemeldinger med Bose Connect-appen:

Forhåndsinstallerte språk

Følgende språk er forhåndsinstallert på høyttaleren din:

• Engelsk
  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Mandarin
  • Japansk
  • Koreansk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Svensk
  • Nederlandsk
  • Russisk
  • Polsk

Se etter flere språk

Flere språk kan være tilgjengelige. Last ned Bose Updater for å se etter språkoppdateringer. Gå til: btu.Bose.com

Endre talespråk

Når du slår høyttaleren på for første gang, er talemeldingene på engelsk. Slik endrer du språk med høyttalerkontrollene:

Trykk på og hold nede flerfunksjonsknappen og volum +-knappen samtidig til du hører talemeldingen for det første språkalternativet

Trykk på knappen for volum + eller volum  for å bla gjennom listen over språk

Når du hører språket du vil velge, trykker du på og holder inne flerfunksjonsknappen for å velge det

Talemeldingsvarsler

Høyttaleren kan varsle deg om innkommende telefonsamtaler og identifisere innkommende innringere som er lagret på kontaktlisten din. Denne funksjonen er på som standard og kan deaktiveres ved å følge instruksjonene i delen "Deaktiver talemeldinger" nedenfor eller ved hjelp av Bose Connect-appen.

Deaktiver talemeldinger

Trykk på og hold nede knappen for volum + og volum –  samtidig til du kjenner en vibrasjon. Gjenta for å reaktivere talemeldinger. Hvis du deaktiverer talemeldinger, deaktiveres også talevarsler.