TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Feilsøking av mobilt hodesett og kontrollknapp

Ringetonen til innkommende samtaler høres ikke gjennom hodesettet.

• Sørg for at telefonen er stilt inn til å sende ringetonen gjennom hodesettet. Kontroller telefoninnstillingene og gjør nødvendige justeringer

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle telefoner.

Mikrofonen fanger ikke opp lyd.

• Sørg for at du bruker korrekt telefonadapter, og at den er ordentlig tilkoblet.
  • Pass på at mikrofonen ikke er tildekket på noen måte.

Merk: Mikrofonen er plassert bak på svar/avslutt-knappen (du ser en liten åpning der mikrofonen er)

Telefonen reagerer ikke når du trykker på svar/avslutt-knappen.

• Sørg for at du bruker korrekt telefonadapter, og at den er ordentlig tilkoblet.

Merk: Noen telefoner kan kreve at du holder svar/avslutt-knappen inne i noen sekunder for å bruke funksjonene.