Feilsøking av mobilt hodesett og kontrollknapp

Ringetonen til innkommende samtaler høres ikke gjennom hodesettet.

• Sørg for at telefonen er stilt inn til å sende ringetonen gjennom hodesettet. Kontroller telefoninnstillingene og gjør nødvendige justeringer

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle telefoner.

Mikrofonen fanger ikke opp lyd.

• Sørg for at du bruker korrekt telefonadapter, og at den er ordentlig tilkoblet.
  • Pass på at mikrofonen ikke er tildekket på noen måte.

Merk: Mikrofonen er plassert bak på svar/avslutt-knappen (du ser en liten åpning der mikrofonen er)

Telefonen reagerer ikke når du trykker på svar/avslutt-knappen.

• Sørg for at du bruker korrekt telefonadapter, og at den er ordentlig tilkoblet.

Merk: Noen telefoner kan kreve at du holder svar/avslutt-knappen inne i noen sekunder for å bruke funksjonene.