NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Tilgjengelige musikktjenester

Musikktjenester

Ikke alle musikktjenester er tilgjengelige i alle regioner. Nedenfor ser du en liste over tjenester og hvilke regioner de er tilgjengelige i.

TuneIn-logo

TuneIn Radio er gratis for alle Bose Music-brukere – Premium TuneIn-kontoer og innhold støttes ikke. Med TuneIn kan du lytte til over 100 000 radiostasjoner og over fire millioner podkaster som strømmes fra alle kontinenter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til tunein.com.

Pandora-logo

Pandora tilbyr både gratis og betalingsbaserte Internett-radiotjenester (der det er tilgjengelig). Du kan opprette radiostasjoner ved å søke etter en artist, sang eller stil. Pandora finner lignende sanger basert på søkeresultatet ditt. Pandora er for øyeblikket tilgjengelig i USA. Hvis du vil ha mer informasjon eller registrere deg for en konto, kan du gå til www.pandora.com/about.

Deezer-logo

Deezer er en musikkstrømmetjeneste som tilbyr 35 millioner lydspor av høy kvalitet, tilpasset radio, anbefalinger og bestselgerlister. Deezer er tilgjengelig i 180 land over hele verden. Deezer er ikke tilgjengelig i India, Kina, Israel og Japan. Hvis du vil ha mer informasjon om hvor Deezer er tilgjengelig, kan du gå til developers.deezer.com/guidelines/countries.

Spotify-logo

Med Spotify kan du høre på favorittmusikken din med én gang. Spotify har millioner av sanger, fra gamle klassikere til de nyeste og mest populære sangene. Bare trykk på «play» for å strømme det du vil. Spotify er tilgjengelig i mer enn 50 regioner. Hvis du vil se en liste over tilgjengelige regioner, kan du gå til www.spotify.com/us/select-your-country.

iHeartRadio-logo

iHeartRadio er en gratis alt-i-ett-radiotjeneste som lar deg lytte til de direktesendte stasjonene du foretrekker, eller opprette reklamefrie, tilpassede musikkstasjoner med sanger fra valgte artister og lignende musikk. iHeartRadio er tilgjengelig i USA. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.iheartradio.com.

SiriusXM-logo

SiriusXM Satellite Radio er en abonnementstjeneste som byr på et større utvalg av programmer enn vanlig radio, i tillegg til klarere lyd. Mange av kanalene er dessuten reklamefrie. SiriusXM Satellite Radio er tilgjengelig i USA og Canada. Hvis du vil finne ut mer om SiriusXM, kan du gå til www.siriusxm.com.

Amazon Music-logo

Amazon Music-abonnenter får ubegrenset, reklamefri tilgang til Amazon Music. Amazons musikktjenester er for øyeblikket tilgjengelige i Østerrike, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, USA og Storbritannia. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke her.