Den tilkoblede enheten spiller ikke av lyd

• Kontroller at kildeenheten er slått på og spiller av lyd
  • Sjekk volumnivået på den tilkoblede enheten
  • Prøv å spille av eller strømme en annen musikkilde
  • Forsøk å bruke andre hodetelefoner for å se om det er noe galt med kilden
  • Slå på hodetelefonene og lad opp batteriet
  • Trykk på av/på-/Bluetooth-knappen for å høre den tilkoblede enheten. Pass på at du bruker riktig enhet
  • Flytt enheten nærmere hodetelefonene og bort fra eventuelle forstyrrelser eller hindringer
  • Hvis det er koblet til to enheter, stopper du den ene enheten midlertidig og spiller av den andre enheten
  • Hvis det er koblet til to enheter, flytter du enhetene innen rekkevidde for hodetelefonene (10 m)