Ingen lyd fra AUX-enheten

Slik feilsøker du for å rette opp i problemet:

Kontroller at den tilkoblede enheten er slått på og spiller av lyd.

trykk på aux på høyttaleren og kontroller om kildeindikatoren lyser

AUX

Kontroller at 3,5 mm kontakten er satt inn riktig i både kontakten på høyttaleren og lydkilden.

kontroller at lyden på høyttaleren ikke er dempet, og at volumet er skrudd opp. trykk på play/pause-knappen for å slå av og på lyden på høyttaleren

Spill av/pause

Skru opp volumnivået på AUX-enheten

Skru opp volumnivået på høyttaleren

Prøv en annen AUX-kabel.