TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Jeg bruker en optisk kabel, og jeg får ikke lyd

Dersom den optiske kabelen virker løs, eller dersom du ikke får lyd når du bruker en optisk kabel:

Husk å fjerne pluggens beskyttende deksel før du kobler til den optiske kabelen

Fjerne beskyttelsespluggen på den optiske kabelen

Når du kobler den optiske pluggen til systemet ditt, skal du høre at den klikker på plass. Hvis du ikke gjør det, bruker du litt ekstra kraft til du hører at den låses på plass

Kontroller at den optiske kabelen er koblet til en utgangskontakt på den tilkoblede enheten. Denne kontakten kan være merket Digital Out (Digital utgang), eller Optical Output (Optisk utgang), eller S/PDIF

Åpne menyen til den tilkoblede enheten og se etter innstillingene Audio/Sound (Lydinnstillinger):

• Hvis alternativet Speaker/Audio Output (Høyttaler/lydutgang) finnes, sjekker du om du kan velge den optiske utgangen
  • Hvis det finnes en innstilling for det digitale lydformatet, prøver du et annet format
  • Hvis du har en tilkoblet TV, ser du etter et alternativ for å deaktivere TV-høyttalerne og velger det
  • Hvis du kan deaktivere høyttalerne til en tilkoblet TV, ser du etter alternativet Volume (Volum). Hvis det er tilgjengelig, velger du Fixed (Fast). Hvis det ikke er tilgjengelig, skrur du opp volumet på TV-en så høyt det går