Jeg bruker en optisk kabel, og jeg får ikke lyd

Dersom den optiske kabelen virker løs, eller dersom du ikke får lyd når du bruker en optisk kabel:

Husk å fjerne pluggens beskyttende deksel før du kobler til den optiske kabelen

Når du kobler den optiske pluggen i den optiske kontakten på systemet, kan du kjenne litt motstand. Du kan måtte legge på litt ekstra trykk til du merker at pluggen klikker ordentlig inn.