Fjernkontrollen reagerer ikke

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Sørg for at fjernkontrollen er innen rekkevidde av systemet. Maksimal rekkevidde for fjernkontrollen er 6 meter

Undersøk om enten lyset for AUX eller Trådløst blinker når du trykker på en knapp på fjernkontrollen. Et lys blinker når høyttaleren mottar signal fra fjernkontrollen, avhengig av hvilken kilde som blir brukt. Finn ut om enten lyset for AUX eller Trådløst blinker når du trykker på en knapp på fjernkontrollen. Gjør deretter riktig valg nedenfor

Lyset blinker

Det er normalt at spill av/pause-knappen ikke reagerer når den er blitt trykket inn i løpet av de siste 10 sekundene. Det kan ta inntil 10 sekunder for AirPlay® å utføre en annen kommando fra samme fjernkontrollknapp. Dette er på grunn av mengden kommunikasjon mellom enhetene for å få jevn AirPlay-funksjon på systemet

Transportkontroller kan bli påvirket av systemressurser. Visse musikkprogrammer kan oppføre seg annerledes; noen reagerer kjappere på transportkontroller enn andre. Transportkontroller kan bruke lengre tid på å bli registrert i musikkprogrammene i tilfeller der andre programmer legger beslag på systemets ressurser. Prøv å lukke programmer som legger beslag på systemressursene.

Tilbakestill produktet. Koble fra strømmen til systemet (dra ut ledningen eller fjern batteriet) i ett minutt, og koble deretter strømmen til igjen.

Lyset blinker ikke

Pass på at riktig batteri brukes. Riktig batteri er CR2032 eller DL2032

Sett inn nytt batteri i fjernkontrollen. Plasser batteriet i samsvar med polaritetsmerkene på innsiden av batterirommet. Kontroller at du setter i korrekt batteritype

Merk: En batteritester kan vise seg som en upålitelig indikator når batterinivået er lavt. Testeren kan vise at batteriet har strøm, men ikke nok til å drive enheten.

Kontroller at batteriklemmene berører batteriet og ikke hverandre. Hvis batteriklemmene kommer i kontakt med hverandre, fungerer ikke fjernkontrollen riktig. Kontroller at klemmene kommer i ordentlig kontakt med batteriet

Tilbakestill produktet. Koble fra strømmen til systemet (dra ut ledningen eller fjern batteriet) i ett minutt, og koble deretter strømmen til igjen.