Ingen lyd fra AirPlay-enhet

Prøv følgende:

• Sørg for at systemet har strøm (veggkontakt eller batteri)
  • Sørg for at systemet har Wi-Fi-tilkobling
  • Sørg for at systemet og den AirPlay®-kompatible enheten er koblet til det samme nettverket
  • Sørg for at den AirPlay-kompatible enheten spiller og at volumet er skrudd opp
  • Sørg for at lyden til systemet ikke er slått av, og skru opp systemvolumet
  • Velg SoundLink® Air som destinasjon i AirPlay-menyen
  • Koble fra strømmen til systemet (dra ut strømledningen eller fjern batteriet) i ett minutt, og koble deretter strømmen til igjen.