Ingen lyd fra enheten som er koblet til TV-en

Hvis du ikke hører lyd fra en enhet som er koblet til TV-en, kan du prøve følgende:

Trykk på TV-ikonet på fjernkontrollen fra Bose. Systemet vil slå på den kilden som ble brukt sist, og det var kanskje ikke en kilde som ble spilt via TV-en

Lysfeltet på lydplanken blinker hvitt som respons på signalene som sendes fra fjernkontrollen. Hvis lysfeltet ikke blinker når du velger en kilde på fjernkontrollen, kan du se feilsøkingen under Fjernkontrollen fungerer ikke.

Prøv en annen kanal, en annen CD eller et annet program for medieavspilling. Det kan være et problem med innholdet som spilles av

Hvis kilden har egne volumkontroller eller innstillinger for lydutgang, må du kontrollere at volumet er skrudd opp og at lydinnstillingene er riktige for tilkoblingen som brukes

Prøv en annen kilde som er koblet til TV-en, eller prøv en medieavspillingstjeneste som er innebygd i TV-en. Hvis lyden kan høres gjennom andre TV-kilder, ligger problemet hos denne bestemte kilden. Prøv å tilbakestille TV-en eller den tilkoblede enheten for å løse problemet

Enkelte TV-er har en innstilling for lydutgang som må være riktig konfigurert når lyden skal spilles av gjennom andre høyttalere. Se om det finnes en innstilling for lydutgang på innstillingsmenyen for TV-en. Hvis det finnes en slik, må du kontrollere at innstillingen samsvarer med lydtilkoblingen som brukes (HDMI ARC eller optisk) og at TV-høyttalerne er slått av

Kontroller at lydplankens HDMI-kabel er satt inn i en kontakt på TV-en som er merket HDMI eARC eller ARC (Audio Return Channel)

Hvis TV-en ikke har en HDMI-kontakt med en eARC- eller ARC-etikett, bruker du en optisk kabel til å koble TV-en til lydplanken. En HDMI-inngang må ha ARC-funksjon (Audio Return Channel) for at TV-en skal kunne sende lyden til lydplanken.

Kontroller at enheten som spilles av via TV-en, er riktig tilkoblet. En tilkobling kan ha løsnet eller kan være feil. Kontroller at kablene mellom enheten og TV-en er ordentlig tilkoblet i begge ender. Kontroller også at inngangen som er valgt på TV-en, er den samme som enheten er koblet til på baksiden av TV-en

Tilbakestill lydplanken ved å koble strømledningen fra strømuttaket. Vent i 30 sekunder, og koble strømledningen til igjen