TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Ingen lyd fra én ørepropp

Hvis du bare hører lyd fra én ørepropp:

• Plasser begge øreproppene i ladeetuiet slik at de festes magnetisk, og ladeindikatorene blinker hvitt. Deretter fjerner du øreproppene
  • Prøv en annen kilde eller strømmetjeneste
  • Prøv å koble til en annen mobil enhet
  • På den mobile enheten slår du Bluetooth-funksjonen av og deretter på igjen
  • Slett Bose® SoundSport® Pulse wireless headphones fra Bluetooth-listen på den mobile enheten. Koble deretter til igjen