90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Ingen lyd fra høyttaler

Hvis høyttaleren ikke spiller av lyd, kan du prøve følgende for å løse problemet:

Kontroller at systemvolumet er skrudd opp. Bruk fjernkontrollen til å øke volumet. Du skal se at lampen blinker foran på høyttaleren når systemet mottar en fjernkontrollkommando.

Kontroller at kabelen som kobler høyttaleren til TV-en, er ordentlig koblet til i begge ender.

Hvis du prøver å høre lyd fra en TV, må du kontrollere at TV-ens lydutgang er riktig angitt. I TV-menyen navigerer du til lyd/lydinnstillinger og ser etter en innstilling for TV-høyttalere eller lydutgang. TV-høyttalerne må kanskje slås av, og utgangen må kanskje settes til Fast eller Eksterne høyttalere.

Merk: Hvis det ikke finnes et alternativ for fast utgang på TV-en, kan det hende at du må skru opp volumet på TV-en for å høre det via Bose-høyttaleren – selv om TV-høyttalerne er slått av.

Prøv å koble høyttaleren direkte til lydenheten. I stedet for å koble til TV-utgangen kan du for eksempel koble høyttaleren midlertidig til utgangen for dekoderen eller parabolen. Dette kan hjelpe deg med å finne ut om selve høyttaleren fungerer, og om problemet er utgangsinnstillingen til TV-en.

Koble høyttaleren til en Bluetooth-enhet. Hvis du kan få Bluetooth-lyd, men ikke lyd fra TV-en, kan problemet ligge i TV-innstillingene eller tilkoblingen til TV-en.

Hvis du fremdeles har problemer med høyttaleren, kan du kontakte oss.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din