NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Ingen lyd fra høyttaler

Hvis høyttaleren ikke spiller av lyd, kan du prøve følgende for å løse problemet:

Kontroller at systemvolumet er skrudd opp. Bruk fjernkontrollen til å øke volumet. Du skal se at lampen blinker foran på høyttaleren når systemet mottar en fjernkontrollkommando.

Kontroller at kabelen som kobler høyttaleren til TV-en, er ordentlig koblet til i begge ender.

Hvis du prøver å høre lyd fra en TV, må du kontrollere at TV-ens lydutgang er riktig angitt. I TV-menyen navigerer du til lyd/lydinnstillinger og ser etter en innstilling for TV-høyttalere eller lydutgang. TV-høyttalerne må kanskje slås av, og utgangen må kanskje settes til Fast eller Eksterne høyttalere.

Merk: Hvis det ikke finnes et alternativ for fast utgang på TV-en, kan det hende at du må skru opp volumet på TV-en for å høre det via Bose-høyttaleren – selv om TV-høyttalerne er slått av.

Prøv å koble høyttaleren direkte til lydenheten. I stedet for å koble til TV-utgangen kan du for eksempel koble høyttaleren midlertidig til utgangen for dekoderen eller parabolen. Dette kan hjelpe deg med å finne ut om selve høyttaleren fungerer, og om problemet er utgangsinnstillingen til TV-en.

Koble høyttaleren til en Bluetooth-enhet. Hvis du kan få Bluetooth-lyd, men ikke lyd fra TV-en, kan problemet ligge i TV-innstillingene eller tilkoblingen til TV-en.

Hvis du fremdeles har problemer med høyttaleren, kan du kontakte oss.