TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Ingen lyd fra høyttaleren

Her er et par forslag hvis høyttaleren ikke avgir noe lyd.

Hvis talemeldinger er aktivert, trykker du på Bluetooth-knappen for å høre enhetene som er koblet til. Pass på at du bruker riktig enhet

Hvis to enheter er tilkoblet, stopper du lydavspillingen på den ene enheten og starter lydavspillingen på den andre enheten Du kan også slå av Bluetooth på den tilkoblede enheten som for øyeblikket ikke spiller musikk

Prøv en annen musikkilde eller app

Tøm høyttalerens sammenkoblingsliste ved å holde inne flerfunksjonsknappen i ti sekunder og slette høyttaleren fra enhetens Bluetooth-liste. Koble høyttaleren til enheten på nytt

Tilbakestill høyttaleren til fabrikkinnstillinger ved å holde inne  flerfunksjonsknappen og volum ned (-) -knappen samtidig i ti sekunder.  Bluetooth -indikatoren lyser blått, og du skal høre en talemelding som ber deg om å velge språk. Koble høyttaleren til enheten på nytt

Prøv å koble til en annen enhet