Batteridrift

Et fullt oppladet batteri holder til ca. tre timers bruk på høyeste volum. Hvor lenge batteriet varer, er avhengig av voluminnstillingen. Hvis du vil få batteriet til å vare lenger, kan du redusere volumet.

Kontroll av batteri

Statusindikatoren for batteriet er vanligvis avslått for å spare strøm. Trykk og hold på-knappen nede for å se batteriindikatoren og ladenivået

• Grønt: 70 % eller mer av full lading
  • Gult: 20 % til 70 % av full lading
  • Rødt: 20 % eller mindre (lading nødvendig)

Beskyttelsesmodus for batteriet

Når SoundLink®-høyttaleren er frakoblet og står ubrukt i over 14 dager, går den inn i beskyttelsesmodus for å spare strøm. Koble høyttaleren til en stikkontakt for å reaktivere den.

Lading av batteri

Statusindikatoren for batteriet på SoundLink®-høyttaleren lyser rødt når batteriet trenger opplading. Batteriet kan lades når lokket er åpnet eller lukket. Du kan bruke høyttaleren mens den lades.

Slik lader du batteriet:

• Stikk likestrømsledningen (DC) på strømforsyningen inn i en likestrømskontakt på baksiden av SoundLink®-høyttaleren
  • Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt Høyttaleren spiller av en tone som bekreftelse på strømtilkoblingen

Anbefalt ladetid er 3 timer. Batteriindikatoren viser batteristatusen.

• Gult: Batteriet lader
  • Grønt: Lading ferdig

Utskifting av batteri

Batteriet bør skiftes ut i disse tilfellene:

• Når statusindikatoren for batteriet er lyser gult etter en sammenhengende opplading på 10 timer
  • Når batteriets levetid er merkbart forkortet

Ta kontakt med Bose kundestøtte angående nye batterier.