Batteridrift

Et fullt oppladet batteri holder til ca. tre timers bruk på høyeste volum. Hvor lenge batteriet varer, er avhengig av voluminnstillingen. Hvis du vil få batteriet til å vare lenger, kan du redusere volumet.

Kontroll av batteri

Statusindikatoren for batteriet er vanligvis avslått for å spare strøm. Trykk og hold på-knappen inne for å se batteriindikatoren og ladenivået.

• Grønt: 70 % eller mer av full lading
  • Gult: 20 % til 70 % av full lading
  • Rødt: 20 % eller mindre (lading nødvendig)

Beskyttelsesmodus for batteriet

Når SoundLink®-høyttaleren er frakoblet og står ubrukt i over 14 dager, går den inn i beskyttelsesmodus for å spare strøm. Koble høyttaleren til en stikkontakt for å reaktivere den. Du kan umiddelbart bruke systemet selv om du lader batteriet.

Lading av batteri

Når batteriet trenger å lades, blinker statusindikatoren på SoundLink®-høyttaleren rødt. Batteriet kan lades uavhengig av om lokket er åpent eller lukket.

Slik lader du batteriet:

• Stikk likestrømsledningen (DC) på strømforsyningen inn i en likestrømskontakt på baksiden av SoundLink®-høyttaleren
  • Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt. Høyttaleren spiller av en tone som bekreftelse på strømtilkoblingen

Anbefalt ladetid er 3 timer. Batteriindikatoren viser batteristatusen.

• Gult: Batteriet lader
  • Off (Av): Ladesyklusen er ferdig

Utskifting av batteri

Batteriet bør skiftes ut i disse tilfellene:

• Dersom batteristatusindikatoren fortsatt lyser gult etter ti timers lading
  • Når batteriets levetid er merkbart forkortet

Ta kontakt med Bose kundestøtte angående nye batterier.