Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Bruk av systemet

På- og avslåing

trykk på på/av på fjernkontrollen for å slå på systemet. hvis systemet er koblet til wi-fi-nettverket (wi-fi-indikatoren lyser kontinuerlig blått), kan du også slå det på ved å strømme airplay®-lyd. trykk på på/av på nytt for å slå av systemet (sette det i hvilemodus)

Strøm

Merk: Når SoundLink® Air-systemet slås av, opprettholder det en tilkobling til Wi-Fi-nettverket (hvis tilkoblet) i 30 minutter, og systemets Wi-Fi-indikator fortsetter å lyse blått, men med svakere lys. Etter 30 minutter uten aktivitet går systemet automatisk inn i hvilemodus og avslutter tilkoblingen til Wi-Fi-nettverket.

Volumkontroll

bruk volum opp og volum ned på fjernkontrollen til å øke og redusere systemvolumet. trykk på lyddemping for å stilne systemet helt. trykk på nytt for å få lyden tilbake. ved lyddemping lyser lyddempingsikonet på frontpanelet hvitt.

Volum opp

Volum ned

Lyddemping

Lyddempingsikon

merk: frontpanelindikatoren for den valgte kilden blinker ved hvert knappetrykk for å bekrefte kommandoen.

Kilde