Lydoptimalisering

Gjelder for:

• SoundDock® XT speaker

Kontroller at EQ på en iPod® eller iPhone® EQ er satt til flatt eller av. EQ-innstillingene påvirker lydytelsen ved tilkobling til systemet. Systemet er beregnet for bruk med EQ satt til flatt eller av. Du kan justere EQ-innstillingen på de fleste iPod- eller iPhone-modeller på følgende måte:

• Velg Innstillinger på hovedmenyen
  • Velg Musikk

Merk: Enkelte eldre enheter har ikke alternativet Musikk. Hopp i så fall til neste trinn.
  • Velg EQ
  • Velg Flatt eller Av

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i brukerveiledningen for iPod eller iPhone