Parkoble en Bluetooth-aktivert enhet ved hjelp av SoundTouch-appen

Gjelder for:

mer...

Hvis SoundTouch-systemet ditt støtter Bluetooth, kan du enkelt få tilgang til musikk trådløst fra Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner og nettbrett.

Før du begynner

• Kontroller at SoundTouch-systemet ditt støtter Bluetooth. For mer informasjon kan du se SoundTouch-systemer med Bluetooth-tilkobling
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, oppretter du din egen SoundTouch-konto ved hjelp av SoundTouch-appen og velger å installere alle tilgjengelige oppdateringer. Hvis du har problemer med oppdateringer, går du til nettsiden Software downloads (programvarenedlasting) for koblinger til oppdateringer for systemet

Slik parkobler du en Bluetooth-enhet

Velg Menu (Meny) (≡) i øverste venstre hjørne i SoundTouch-appen
Merk: Hvis ikonet Menu (Meny) (≡) ikke er synlig på stasjonære PC-er eller nettbrett, kan det hende menyen allerede er åpen

Velg «Settings» (Innstillinger) > «Speaker Settings» (Høyttalerinnstillinger) og velg SoundTouch-systemet ditt for å vise skjermbildet med systemdetaljer

Velg «Bluetooth» og velg «PAIR» (parkoble)

Gå til innstillingene på Bluetooth-enheten du vil parkoble, og slå på Bluetooth

Velg SoundTouch-systemet ditt i enhetens Bluetooth-innstillinger fra listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter (Merk: Du kan først velge «Search for devices» (Søk etter enheter) eller «Add new device» (Legg til ny enhet) før enheten kan finne SoundTouch-systemet ditt)

Når de er parkoblet, kan du spille av og strømme musikk fra den Bluetooth-aktiverte enheten til SoundTouch-systemet