Slik sammenkobler du en Bluetooth-enhet

Med hodetelefonen slått på trykker du på og holder inne av/på-/Bluetooth-knappen til du hører en talemelding om at hodetelefonene er klare til sammenkobling, eller til Bluetooth-indikatoren blinker blått

Slå på Bluetooth-funksjonen på Bluetooth-enheten. Bluetooth-funksjonen finner du vanligvis på innstillingsmenyen

Velg Bose QuietControl headphones fra enhetslisten. Når de er sammenkoblet, hører du en talemelding om at hodetelefonene er tilkoblet, eller Bluetooth-indikatoren lyser hvitt