TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Sammenkobling av en Bluetooth®-enhet

Paring av første enhet

Trykk på av/på-knappen for å slå på hodesettet

Av/på-knapp for ProFlight

Kontroller at den prioriterte Bluetooth-bryteren er i posisjonen MUTE eller MIX (ikke AV)

Bluetooth-prioritetsbryter vist i MUTE-posisjon
Bluetooth-prioritetsbryter vist i MIX-posisjon

Strømindikatoren lyser grønt eller gult, avhengig av batteriets ladenivå. Hvis lyset er rødt, er det lite batteri, og det må skiftes.

Trykk på og hold nede Bluetooth-knappen i ett sekund. Bluetooth-indikatoren blinker lilla for å angi at hodesettet er i sammenkoblingsmodus.

Merknad: Første gang du slår på hodesettet, går det automatisk inn i sammenkoblingsmodus, og Bluetooth-indikatoren blinker lilla. Dette skjer bare første gang du slår på hodesettet.

Finn Bluetooth-menyen på enheten og kontroller at Bluetooth-funksjonen er på

Velg Bose-hodesettet fra listen over Bluetooth-enheter

Bluetooth-indikatoren blinker blått mens enhetene sammenkobles, og en tone angir vellykket tilkobling.

Merknad: Etter fem minutter uten aktivitet, går hodesettet automatisk ut av paremodus, og Bluetooth-indikatoren slås av. Du kan slå Bluetooth-funksjonen på igjen ved å trykke på Bluetooth-funksjons-knappen.

Bluetooth-funksjonsknapp for ProFlight

Bytting mellom tilkoblede enheter

Hodesettet kan kobles til to Bluetooth-enheter om gangen. Bare én tilkoblet enhet kan høres om gangen.

Hvis du vil bytte mellom to tilkoblede Bluetooth-enheter, setter du lyden på den første enheten på pause og starter lyden på den andre

Du bekrefter tilkoblingen ved å kontrollere listen over Bluetooth-enheter på enheten

Merknad: Innkommende og utgående telefonsamtaler demper automatisk alle andre sekundære lydkilder (når velgeren for sekundær lydmodus står i posisjonen MUTE eller MIX). Under en Bluetooth-telefonsamtale høres interkom og telefonsamtalen blandet.