Koble til en Bluetooth®-enhet

Skyv strømbryteren til Bluetooth -symbolet og hold inne til du hører en melding om at det er klart til sammenkobling, eller til Bluetooth-indikatoren blinker blått.

Slå på Bluetooth-funksjonen på Bluetooth-enheten.
Tips: Bluetooth-menyen ligger vanligvis på innstillingsmenyen.

Velg Bose QuietComfort headphones fra enhetslisten

Når sammenkoblingen er fullført, hørers en talemelding om at enheten er tilkoblet <enhetsnavn>,eller så lyser Bluetooth-indikatoren hvitt.

Når hodetelefonene slås på, prøver de å koble seg til de to sist tilkoblede enhetene. Kontroller at enhetene er innenfor rekkevidde, er slått på, og at Bluetooth er aktivert.