Paring av en Bluetooth®-enhet

Gjelder for:

hvis sounddock 10-systemet aldri har vært paret med en bluetooth®-enhet, setter du inn systempluggen med to tinder i en strømførende vekselstrømkontakt og venter til bluetooth®-lyset begynner å blinke. dette angir at bluetooth®-dokken er i en modus som kan oppdages, og er klar til å pares med en enhet.

Bluetooth®-lys

merk: dokken blir værende i en modus som kan oppdages (opptil 30 minutter første gang du bruker den) til du kobler bluetooth®-stereomusikktelefonene til den

gjør følgende for å pare med en bluetooth®-enhet:

plasser bluetooth®-musikkenheten (telefon, mp3-spiller) nær sounddock 10-systemet

slå på bluetooth®-funksjonen på musikkenheten. hvis du vil ha mer informasjon om bruk av denne funksjonen, kan du se i brukerhåndboken for enheten

finn bose sounddock 10 i listen over bluetooth®-enheter som er funnet, og velg den

Hvis du blir bedt om det, angir du koden for Bose® SoundDock 10-systemet: 0000

når musikkenheten bekrefter at den er tilkoblet, slutter bluetooth®-lyset å blinke, og blir værende på

merk: du kan bruke fjernkontrollen for sounddock 10-systemet til å styre den tilkoblede bluetooth®-musikkenheten.

hvis bluetooth®-stereomusikkenheten mister tilkoblingen fordi den er utenfor rekkevidde, prøver dokken automatisk å koble seg til enheten på nytt (bluetooth®-lyset blinker under forsøket på ny tilkobling). hvis sounddock 10-systemet ikke klarer å gjenopprette tilkoblingen i løpet av fem minutter, blir det slått av.

Bluetooth®-lys

Slik kobler du fra enheten:

trykk på av på fjernkontrollen for sounddock 10-systemet

Av

bruk kommandoen for frakobling på bluetooth®-enheten

Slik kobler du til enheten på nytt:

når systemet er av, kan du trykke på hvilken som helst knapp på fjernkontrollen, med unntak av av eller aux, for å slå på systemet

Av

AUX

sounddock 10-systemet prøver automatisk å koble seg til bluetooth®-enheten som sist var tilkoblet