Sammenkobling av en Bluetooth®-enhet med NFC

Hva er NFC?

NFC er en teknologi som gjør at Bluetooth-enheter kan opprette trådløs kommunikasjon med hverandre ved ganske enkelt å la enhetene berøre hverandre. Se brukerveiledningen for enheten for å finne ut om enheten støtter NFC.

Slå hodetelefonene på.

Lås opp enheten og slå på funksjonene for Bluetooth  og NFC. Se brukerveiledningen for å finne ut mer om disse funksjonene.

Hold NFC-berøringspunktet på enheten mot NFC-berøringspunktet på hodetelefonene.
Det kan være at enheten ber deg om å godta sammenkobling.

Når de er sammenkoblet, høres en talemelding om at hodetelefonene er tilkoblet <enhetsnavn>, eller Bluetooth-indikatoren lyser hvitt.

Når hodetelefonene slås på, prøver de å koble seg til de to sist tilkoblede enhetene. Kontroller at enhetene er innenfor rekkevidde, er slått på, og at Bluetooth er aktivert.