Sammenkobling av en Bluetooth®-enhet med NFC

Hva er NFC?

NFC er en teknologi som gjør at  Bluetooth -enheter kan opprette trådløs kommunikasjon med hverandre ved ganske enkelt å la enhetene berøre hverandre. Se brukerveiledningen for enheten for å finne ut om enheten støtter NFC.

Sammenkoble enheten:

Slå hodetelefonene på

Lås opp enheten og slå på funksjonene for Bluetooth og NFC. Se brukerveiledningen for å finne ut mer om dissefunksjonene

Hold NFC-berøringspunktet på enheten mot NFC-berøringspunktet på hodetelefonene. Det kan hende enheten ber deg om å godta sammenkobling

Når de er sammenkoblet, høres en talemelding om at hodetelefonene er tilkoblet <enhetsnavn>.Eller så lyser Bluetooth-indikatoren hvitt.

Når hodetelefonene slås på, prøver de å koble seg til de to sist tilkoblede enhetene. Kontroller at enhetene er innenfor rekkevidde, er slått på, og at Bluetooth er aktivert.