Paring av hodetelefonene med en annen enhet

Gjelder for:

• SoundLink on-ear wireless headphones

Slik parer du hodetelefonene med en annen enhet:

på høyre øreklokke skyver du knappen på/av/bluetooth® helt opp til bluetooth-symbolet og holder til du hører en melding om at det er klart til å pare en ny enhet, eller til du ser at bluetooth-indikatoren blinker blått.

kontroller at bluetooth er aktivert på mobilenheten. (bluetooth-menyen ligger vanligvis på menyen innstillinger.)

Velg Bose OE SoundLink fra enhetslisten.

du hører en melding om at enheten er koblet til den andre enheten, eller du ser at bluetooth-indikatoren lyser kontinuerlig hvitt.

Merk: Se brukerhåndboken for mobilenheten for å lære mer om hvordan den pares med eller kobles til andre enheter.