Paring av hodetelefonene med enheten din

Gjør følgende for å sammenkoble hodetelefonene med enheten: Du kan også laste ned Bose Connect-appen for å få enkel konfigurering og tilgang til andre funksjoner:

På høyre ørekopp skyver du av/på-knappen helt over til Bluetooth®-symbolet og holder til du hører Ready to pair (Klar for sammenkobling). Bluetooth-indikatoren vil også blinke blått. Hodetelefonene kan nå oppdages.

Den høyre ørekoppen til SoundLink-hodetelefonene med bevegelsen til av/på-knappen for sammenkobling

På mobilenheten under Bluetooth-innstillinger må du sørge for at Bluetooth er slått på og se etter hodetelefonene under Enheter. Avhengig av hvilket operativsystem du har, kan det hende du må velge Sammenkoble ny enhet eller lignende.

Velg Bose AE2 SoundLink fra enhetslisten. Du vil høre Connected <device name> (Tilkoblet til <enhetsnavn>), og Bluetooth-indikatoren vil blinke hvitt. Hvis du blir bedt om å taste inn et passord, velger du 0000 og trykker på OK.

Hodetelefonene kan lagre åtte enheter i minnet. Når hodetelefonene er slått på, vil de automatisk koble til de første to enhetene i minnet, for eksempel et nettbrett for lyd og en telefon for samtaler

Tilkobling til datamaskin

Hvis de kobles til en Windows-datamaskin, kan det hende du får se to ulike ikoner på enhetens sammenkoblingsliste (et enhetsikon og et hodetelefonikon). Velg hodetelefonikonet.