Sammenkoble hodetelefonene med enheten din (video inkludert)

Gjelder for:

Gjør følgende for å pare hodetelefonene med enheten:

På høyre øreklokke skyver du knappen av/på/Bluetooth® helt opp til Bluetooth-symbolet og holder til du hører en melding om at det er klart til å sammenkoble, eller til du ser at Bluetooth-indikatoren blinker blått.

Kontroller at Bluetooth er aktivert på mobilenheten. (Bluetooth-menyen ligger vanligvis på innstillingsmenyen.)

Velg Bose OE SoundLink fra enhetslisten.

Du hører en melding om at <enheten> er koblet til den andre enheten, eller du ser at Bluetooth-indikatoren lyser kontinuerlig hvitt.

Merk: Se brukerhåndboken for mobilenheten for å lære mer om hvordan den pares med eller kobles til andre enheter.