Paring med en Bluetooth®-enhet

for at en bluetooth-enhet (smarttelefon, nettbrett osv.) skal fungere sammen med hodetelefonene, må enheten og hodetelefonene pares. etter at hodetelefonene og en enhet har blitt paret, vil de automatisk tilkobles på nytt når de slås på.

slik parer du hodetelefonene med enheten din:

Skyv av-/på-knappen på kontrollmodulen til på-posisjonen slik at grønnfargen vises

trykk på og hold inne multifunksjons- og volum +-knappene samtidig til bluetooth-indikatoren blinker lilla. hodetelefonene er nå i modus for å bli oppdaget og klare til å pares med enheten din

slå på bluetooth-enheten, og kontroller at bluetooth er slått på på enheten

finn listen over bluetooth-enheter på enheten din og velg bose ae soundlink

hvis bluetooth-enheten ber deg om å oppgi et passord, angir du tallene 0000

merk: hvis ikke bluetooth-indikatoren lyser blått, er ikke den trådløse tilkoblingen opprettet.

slå av hodetelefonene og gjenta trinn 1 til 5