Gratis levering og gratis retur
 

Paring med en Bluetooth®-enhet

trykk på og hold inne bluetooth-knappen på fjernkontrollen helt til bluetooth-indikatoren blinker blått.

slå på bluetooth på enheten

velg bose solo system fra listen over enheter.

når enhetene er paret, vises bose solo system som tilkoblet i listen over enheter. systemet avgir en pipelyd, og bluetooth-indikatoren lyser hvitt.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din