90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Sammenkobling med en Bluetooth®-enhet

Slik sammenkobler du en Bluetooth-enhet med SoundLink-høyttaleren:

Slå på Bluetooth på enheten du vil sammenkoble. Dette finner du vanligvis på enhetens innstillingsmeny

Trykk og hold inne Bluetooth-knappen på SoundLink-høyttaleren til Bluetooth-lyset begynner å blinke blått sakte

På enheten som skal sammenkobles åpner du Bluetooth-innstillingene og velger Bose SoundLink fra listen over tilgjengelige enheter

Merk: Det kan hende at du må velge Søk eller Skann i enhetens Bluetooth-innstillinger før SoundLink-høyttaleren vises.

Hvis Bluetooth-enheten ber om en kode, angir du den om du har opprettet en. Hvis du aldri har opprettet en kode, angir du 0000 (fire nuller) og trykker på OK.

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

Sammenkoblingen er fullført når du hører en pipetone og Bluetooth-indikatoren lyser hvitt

SoundLink-høyttaleren husker de siste åtte sammenkoblede enhetene. Neste gang du ønsker å koble til en enhet du allerede har sammenkoblet, aktiverer du Bluetooth på enheten, slår på SoundLink-høyttaleren og venter på pipetonen som indikerer at den er koblet til.

Merk: Høyttaleren prøver å koble til hver enhet i minnet etter hvilken som mest nylig har vært tilkoblet. Så det kan ta lengre tid å koble til en enhet som ikke nylig har vært tilkoblet. Dersom en tidligere sammenkoblet enhet ikke kobles til, må du passe på at høyttalerens Bluetooth-indikator blinker hvitt. Hvis den blinker blått, trykker du på høyttalerens Bluetooth-knapp, slik at den blinker hvitt.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din