Sammenkobling med en Bluetooth®-enhet

Bose®-systemet kan sammenkobles med tredjeparts Bluetooth®-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller andre musikkenheter som støtter Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Bluetooth®-implementeringen kan variere avhengig av enhetstypen. Kompatibilitet, lydkvalitet, trådløs rekkevidde og ytelse er faktorer som også kan være varierende. De fleste enheter vil ha en maksimal trådløs rekkevidde på ca. 9 meter.

Følg denne fremgangsmåten for å sammenkoble en Bluetooth®-enhet:

Ta ut USB-disken fra datamaskinen

Trykk på og hold inne knappen for TRÅDLØS KILDE på fjernkontrollen i minst tre sekunder. Når indikatoren for trådløs kilde på Bose-systemet begynner å pulsere sakte, indikerer den at systemet er i oppdagingsmodus

Trådløs kilde

Gå til Bluetooth®-innstillingene på mobilenheten, og velg Bose SoundLink Audio på listen. Det kan være at du må trykke på Skann etter enheter eller en lignende kommando på enheten hvis produktet ikke vises i listen

Merk: Hvis du blir bedt om å oppgi et passord for å fullføre sammenkoblingen, angir du tallene 0000.

Når du hører en pipelyd fra Bose-systemet, er det indikasjon på at sammenkoblingen er vellykket