TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slik kobler du til mobilenheten din via Bose® Connect-appen

Slå på hodetelefonene

Av/på/Bluetooth-knapp

Last ned Bose® Connect-appen og følg instruksjonene på skjermen for tilkobling

Når sammenkoblingen er fullført, hører du Connected to <navn på enheten> (Koblet til ), og Bluetooth-indikatoren lyser hvitt.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din