Sammenkoble Bluetooth®-enheten med NFC

NFC (Near Field Communication) er kommunikasjon med kort rekkevidde, og krever at enhetene bare er noen centimeter fra hverandre for å kunne kommunisere. Hvis enheten støtter NFC, kan du enkelt sammenkoble den med høyttaleren:

Ha på SoundLink-høyttaleren, lås opp Bluetooth-enheten og slå på både Bluetooth- og NFC-funksjonene. Disse finner du vanligvis på enhetens innstillingsmeny. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se brukerhåndboken for enheten

Trykk NFC-berøringspunktet på Bluetooth-enheten mot midtpunktet øverst på SoundLink-høyttaleren. Det kan hende enheten ber deg om å godta sammenkobling

Merk: Det kan hende at du må trykke på forskjellige områder på enheten for å finne NFC-berøringspunktet. Plasseringen av berøringspunktet er forskjellig fra enhet til enhet, men er vanligvis på baksiden av smarttelefoner

Når enheten er sammenkoblet, hører du en pipelyd fra høyttaleren og eventuelt en talemelding som sier Connected to <device name> (Koblet til ). Dette forutsetter at talemeldinger er aktivert. Høyttalerens Bluetooth-indikator lyser også hvitt for å bekrefte