TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Sammenkoble Bluetooth®-enheten

Med hodetelefonene slått på trykker du på og holder inne av/på-/-/Bluetooth -knappen til du hører en talemelding om at hodetelefonene er klare til sammenkobling, eller til Bluetooth-indikatoren blinker blått.

Av/på/Bluetooth -knapp

Aktiver Bluetooth Bluetooth-enheten

Tips: Bluetooth-funksjonen finner du vanligvis på menyen for innstillinger.

Velg Bose SoundSport Pulse wireless headphones fra enhetslisten.

Når sammenkoblingen er fullført, hører du Connected to <navn på enheten> (Koblet til ), og Bluetooth-indikatoren lyser hvitt.