Systemoppdatering

Oppdateringer av systemprogramvaren gjøres tilgjengelig med jevne mellomrom og kan lastes ned via Internett til USB-disken som fulgte med systemet.

Slik installerer du en oppdatering av Bose®-systemet:

Kontroller at ikke noe er lagret på USB-disken

Trykk på SETUP (OPPSETT) på kontrollkonsollen.

Trykk på PIL NED på fjernkontrollen for å bla gjennom systemmenyen på TV-en til UPDATED (OPPDATERT) er merket. Trykk deretter på OK

Når du blir bedt om å utføre en oppdatering, må du kontrollere at YES (JA) er merket, og deretter trykker du på OK

På kontrollkonsollen, sett USB-disken inn i USB-porten

Når du blir bedt om det, tar du USB-disken ut fra kontrollkonsollen

Koble USB-disken til en datamaskin

i. Åpne USB-disken

ii. Dobbeltklikk på filen download_launcher. Det skal åpne en oppdateringsside på Bose.com

iii. Velg språk

iv. Dette åpner en side som kontrollerer systemet du oppdaterer. In all cases, click "Continue to software updates >

v. Den neste siden kontrollerer at oppdateringsprosessen er blitt fulgt ved at USB-disken er satt inn i kontrollkonsollen. Klikk på Fortsett til programvareoppdateringer

vi. Klikk på Last ned for Windows eller Last ned for Mac, og følg instruksjonene på skjermen. Merk: Når vinduet om nedlasting av fil vises, velger du Kjør

vii. Når prosessen er fullført, tar du USB-disken ut fra datamaskinen

På kontrollkonsollen setter du USB-disken inn igjen i USB-porten

Når oppdateringen er fullført, tar du ut USB-disken