TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Systemoppdatering

Oppdateringer av systemprogramvaren gjøres tilgjengelig med jevne mellomrom og kan lastes ned via Internett til USB-disken som fulgte med systemet.

Slik installerer du en oppdatering av Bose®-systemet:

Kontroller at ikke noe er lagret på USB-disken

Trykk på SETUP (OPPSETT) på kontrollkonsollen.

Trykk på PIL NED på fjernkontrollen for å bla gjennom systemmenyen på TV-en til UPDATED (OPPDATERT) er merket. Trykk deretter på OK

Når du blir bedt om å utføre en oppdatering, må du kontrollere at YES (JA) er merket, og deretter trykker du på OK

På kontrollkonsollen, sett USB-disken inn i USB-porten

Når du blir bedt om det, tar du USB-disken ut fra kontrollkonsollen

Koble USB-disken til en datamaskin

i. Åpne USB-disken

ii. Dobbeltklikk på filen download_launcher. Det skal åpne en oppdateringsside på Bose.com

iii. Velg språk

iv. Dette åpner en side som kontrollerer systemet du oppdaterer. In all cases, click "Continue to software updates >

v. Den neste siden kontrollerer at oppdateringsprosessen er blitt fulgt ved at USB-disken er satt inn i kontrollkonsollen. Klikk på Fortsett til programvareoppdateringer

vi. Klikk på Last ned for Windows eller Last ned for Mac, og følg instruksjonene på skjermen. Merk: Når vinduet om nedlasting av fil vises, velger du Kjør

vii. Når prosessen er fullført, tar du USB-disken ut fra datamaskinen

På kontrollkonsollen setter du USB-disken inn igjen i USB-porten

Når oppdateringen er fullført, tar du ut USB-disken