Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Systemoppdatering

Gjelder for:

• Lifestyle® V35 home entertainment system
  • Lifestyle® V25 home entertainment system
  • Lifestyle® 135 home entertainment system
  • Lifestyle® 235 home entertainment system
  • Lifestyle® T10 home theater system
  • Lifestyle® T20 home theater system
mer...

Oppdateringer av systemprogramvaren gjøres tilgjengelig med jevne mellomrom og kan lastes ned via Internett til USB-disken som fulgte med systemet.

Slik installerer du en oppdatering av Bose®-systemet:

Kontroller at ikke noe er lagret på USB-disken

trykk på setup på kontrollkonsollen.

trykk på pil ned på fjernkontrollen for å bla gjennom systemmenyen på tv-en til updated (oppdater) er merket. trykk deretter på ok

når du blir bedt om å utføre en oppdatering, må du kontrollere at ja er merket, og deretter trykker du på ok

På kontrollkonsollen, sett USB-disken inn i USB-porten

Når du blir bedt om det, tar du USB-disken ut fra kontrollkonsollen

Koble USB-disken til en datamaskin

i. Åpne USB-disken

ii. Dobbeltklikk på filen download_launcher. Det skal åpne en oppdateringsside på Bose.com

iii. Velg språk

iv. Dette åpner en side som kontrollerer systemet du oppdaterer. In all cases, click "Continue to software updates >

v. Den neste siden kontrollerer at oppdateringsprosessen er blitt fulgt ved at USB-disken er satt inn i kontrollkonsollen. Klikk på Fortsett til programvareoppdateringer

vi. Klikk på Last ned for Windows eller Last ned for Mac, og følg instruksjonene på skjermen. Merk: Når vinduet om nedlasting av fil vises, velger du Kjør

vii. Når prosessen er fullført, tar du USB-disken ut fra datamaskinen

På kontrollkonsollen setter du USB-disken inn igjen i USB-porten

Når oppdateringen er fullført, tar du ut USB-disken