Avspilling av CD

Hvis du skal spille en CD-plate, setter du platen (med etikettsiden opp) inn i CD-åpningen under skjermen foran på enheten. CD-spilleren trekker automatisk inn CD-en og begynner å spille.

Knapper på fjernkontrollen for CD-avspilling:

spill av / pause: trykk for å spille av cd-en eller ta en pause i avspillingen av cd-en. avspillingstiden blinker når avspillingen er satt på pause. trykk igjen for å fortsette å spille av.

søk / spor tilbake: trykk én gang for å hoppe til begynnelsen av det aktive sporet. trykk to ganger for å hoppe til begynnelsen av det forrige sporet.

søk / spor frem: trykk én gang for å hoppe til neste spor.

tune/mp3: trykk og hold inne knappene for å spole raskt bakover eller fremover i et spor.

stopp / løs ut: trykk én gang for å stoppe en cd. trykk én gang til for å løse ut en cd. hvis en cd spilles av, trykk og hold inne knappen for å stoppe cd-en og løse den ut.

merk: når du spiller av en cd som er blitt stoppet, fortsetter den alltid fra stedet der den ble stoppet.

Når en lyd-CD spilles av, ser du informasjon om CD-kilden på skjermen.

Merk: Hvis du løser ut en CD, men ikke tar den ut fra CD-åpningen innen ti sekunder, trekker CD-spilleren den inn igjen, men uten å starte avspilling.

Forsiktig: DU MÅ IKKE SETTE mini-CD-er eller CD-er som ikke er runde inn i CD-spilleren. Slike CD-er kan føre til problemer med avspilling og med å få dem ut igjen.