Avspilling med iPod®

Gjelder for:

Slik bruker du SoundDock 10 digital music system for å spille av med en iPod eller iPhone®:

Sett iPod- eller iPhone-enheten i dokken. Dokkindikatoren lyser på frontpanelet

Bruk Bose®-fjernkontrollen til å styre alle systemfunksjonene

Merk:

SoundDock 10 system lader iPod-/iPhone-enheten når den er i dokkingstasjonen

SoundDock 10 system leveres med en universell dokkadapter som passer til de fleste iPod-modeller