Avspilling med iPod®

SoundDock Portable digital music system er klart til bruk med en gang du kobler det til.

Sett iPod-enheten inn i dokkingstasjonen foran på systemet

Velg en sang på iPod-enheten som du vil spille av

Du bør høre musikken umiddelbart

du kan justere volumet til systemet med knappene + og - på høyre side av høyttaleren eller knappene + og - på fjernkontrollen

+ og -

iPod-enheten lades når den er i dokken, hvis SoundDock-systemet er koblet til strømuttaket

Merk:

Når du har koblet øretelefoner til iPod-enheten, høres lyden både fra øretelefonene og systemet

Navigasjonskontrollene på iPod-enheten fungerer som normalt mens iPod-enheten er i dokkingstasjonen

Når du bruker klikkehjulet på iPod-enheten, endres volumet i øretelefonene. Det fungerer ikke for å justere volumet på SoundDock-systemet