Dårlig lydkvalitet fra tilkoblet Bluetooth®-enhet

Hvis du ikke får den lydkvaliteten du forventer fra systemet ditt, kan du prøve disse forslagene:

Prøv å flytte enheten nærmere høyttaleren. Rekkevidden til Bluetooth er omtrent 10 meter. Rekkevidden reduseres hvis det finnes forstyrrelser. Forstyrrelser inkluderer ting som vegger, flereBluetooth-enheter i det samme området, lommer/vesker/sekker, trådløse rutere, mikrobølgeovner, trådløse telefoner og så videre.

Reduser antallet programmer du kjører på Bluetooth-enheten. Hvis du kjører flere apper samtidig, kan det redusere påliteligheten hvis enheten prøver å gjøre for mye samtidig. Lukk uviktige apper og sjekk om lyden blir bedre

Prøv å slå av Wi-Fi® på enheten

Start Bluetooth-enheten på nytt. Dette gjøres vanligvis ved å slå den helt av og deretter starte den på nytt

Prøv en annen Bluetooth-enhet for å fastslå om det er et problem med enheten